szombat, március 20, 2010

ahogy a dolgok vannak

Nem értem mért nem terhes nőket alkalmaznak nyomkereső kutyák helyett, igen, lehet, hogy ezzel a kifinomult szaglással jelentkeznem kéne a rendőrségnél.
Egyébként tegnap valahol azt olvastam, hogy "pocilakó", na az ilyesmitől még külön felfordul a gyomrom. Én tök szigorú vagyok az alienhez: amikor épp nem taszilónak hívom, akkor szigorúan "kisgyerekként" aposztrofálom.
Tegnap elmentünk Szlovéniába megnézni a Serious man-t (most nincs erőm olasz nyelvű filmeket megfeszített figyelemmel nézni), a film előtt gyrost követeltem és tejbegrízt, gyrost kaptam is, pedig alapvetően undorodom a hústól, a filmen jókat röhögtünk, de túl álmos vagyok gondolkodni rajta, hát még írni róla, igen, már most elbutulok, na és, én szülöm a magyart, szóval csöndbe legyetek, azon alkudoztam magammal tegnap, hogy jaj, olyan korai ez a gyerekszülés, jaj, hogy lehet ilyen fiatalon ilyesmit csinálni, de aztán rájöttem, hogy először 99-ben diplomáztam, öreg ember vagyok már, dehogy korai, sőt; iszonyú durva, hogy úgy telt el az idő, hogy észre sem vettem.


PS.: Az a szerencsés nő, aki kitalálta a reggeli rosszulét elnevezést, az tényleg csak reggel volt rosszul? Na jó, minden bizonnyal férfi volt az illető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.