szerda, március 10, 2010

szorongani nem kell félnetek

Iszonyatos szél van. Éjjel egy-egy nagyobb széllökés hallatán attól rettegtem, hogy a szél feltépi a redőnyt és az ablakokat és kiszippant minket a lakásból.
Amíg ébren voltam, szeles rettegéseimen kívül is találtam igen fontos szoronganivalót: elképzeltem Fannit, ahogy a bőröndöket rápakolják, ahogy étlen-szomjan, benyugtatózva, elkeseredetten ül a hideg csomagtérben, majd végül megfagy.
Isteni, hogy van még hét hónapom azon képzelődni, hogy milyen szörnyűség történik majd a macskával a repülőút alatt, még szerencse, hogy időben elkezdtem.
Különben pedig igazságtalannak tartom, hogy csak sportversenyeket meg mindenféle IQ-ra építő vetélkedőket rendeznek, mert oké, ilyenekben nem győzedelmeskedhetek, de a szorongási bajnokságot nyilvánvalóan én nyerném.

5 megjegyzés:

  1. A napokban néztem -ahogy mindig lesem Európa időjárását- láttam trisztet is, gondoltam rád. Megnézem, most mi a helyzet. Szemétség, hogy állatot csak a csomagtérben lehet szállítani, szegény Fanni.

    VálaszTörlés
  2. iszonyú most itt az idő, gyűlölöm.

    sok mindentől függ a macskaszállítás: légitársaságtól meg a macska nagyságától. Fanni túl nagy, mert bár nem kövér, de magas és hosszú és elvileg be kell tudni tenni magam elé az ülés alá úgy, hogy a hordozójában fel tudjon állni...

    VálaszTörlés
  3. ja, meg hat óránál hosszabb utakra nem engedik azt olvastam

    VálaszTörlés
  4. Biztosan attól félnek, hogy bepisilne-kakilna és az zavarná az utazóközönséget. Pedig ezt is meg lehetne oldani, ha hagynák pl. eldobható, spéci nedvszívó baba-kisgyerek ágybetéttel a kosarába, amit rögtön ki is lehetne dobni, nem lenne büdös. Nem lehet elcsalni Fanni méreteit...?

    VálaszTörlés
  5. sajnos azért nem lehet a méretekkel csalni, mert csak meghatározott méretű táskába lehet betenni, olyanba, amiben fel tud állni és még úgyis az ülés alá fér.(ahogy olvastam, ez még a csivaváknak se sikerül)
    de mondom, ahogy olvasgatom, hat óránál hosszabb utazásra sajnos amúgy sem mehet fel az utastérbe (elég nagy marhaság)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.