szerda, május 30, 2012

Liebster Blog

Még régebben kaptam egy Liebster Blog nevű díjat, csak folyton elfelejtettem a feladatomat vele, na most akkor - mosmivan, úgy látszik az orosz medvedíj nem volt elég jó, kell egy német változat is-, szóval igen, immár németül díjazzuk egymást, azt hiszem a koncepció ugyanaz, mint a múltkor, megköszönni (köszönöm kedves ismeretlen blogger ismerősöm), aztán öt dolgot kell mondani magunkról már megint jajminek, mindenesetre elmesélem, hogy rengeteg kis piszkos titkom van, amit sosem mesélek el nektek, pedig azt hittétek, már mindent tudtok, nanem, dehogy. Ez egy. Kettő, izé. Igazából Szentmihályi Ágostonnak hívnak és 43 éves ívhegesztő vagyok. Ez már négy összesen, mer ugye elmondtam a nevemet, a koromat és a foglalkozásomat. Még azt is szeretném elmondani ezenkívül, hogy tagja vagyok az Ívhegesztők Szakszervezetének, akikkel titkos szeánszokat tartunk hétvégenként. (Na, ilyen díjat se kapok többé senkitől, mert nem veszem elég komolyan, szörnyű figura vagyok, de tényleg.)
Na, remélem örültök, most tovább kell adnom a díjat, őőőő, izé, ki nem utálja nagyon az ilyet, hát, mondjuk Marcsinak adok, mert tudom, hogy ő szereti, meg Kisbende a szerelmem és egyáltalán. Sottonak is adok, mert őt egyáltalán nem ismerem, mostanában láttam itt olvasgatni. Ditkének is adok, mert talán ő se utál meg örökre érte, aztán a Minicsaládnak is adok, mert róluk se nagyon tudok semmit (ez jó irányvonal, így osztom a díjat), meg aztán a számomra szintén új Lénás blog is kap egyet (elfogult vagyok a név miatt, naná), tessék örülni, meg mit is kell még akkor csinálnotok? Ja igen, megköszönni, öt embernek továbbadni, öt valamit mondani magunkról, gyerekek, legyen már valami újfajta díj, nohát. *





*tök bűntudatom volt éjjel, mert olyan undokul írtam a díjról, pedig ez olyan kedves dolog, szóval ne értsetek félre, nem akarok undok lenni, csak miért mindig ugyanolyan ez a díj? Mért nem kell a díjazottaknak közösen vámpíros sztorit írni vagy ilyesmi? Éritiek, na. Hö.