csütörtök, július 04, 2013

Feljegyzések a pisai bringások házából

A turista az egy olyan rettenetes állatfaj, ami előrefele megy (mit megy, poroszkál, sántikál, csatangol, vonszolja magát) és felfele néz - vagy éppen a kiválasztott ajándéktárgy felé (japánok esetében ez a tárgy csillogó). 
De van ám a turistánál rosszabb: az echte olasz. Aki leszegett fejjel, vagy éppen sms-t írva kel át a többsávos úton (nem, dehogy a zebrán). Ha az olasz biciklin ül, akkor is feltétlen szükséges folyamatosan sms-t írnia, vagy telefonálnia, na és ha vezet...arról inkább nem is beszélek, legyen elég annyi, hogy szerintem egy átlagos olasz tuti elüt valakit a zebrán egyszer életében.
Vagy egy órát bicikliztem, hogy ezt a képet megcsináljam - egyszer láttam az út mentén ezt a házat a virágokkal, meg a ruhákkal és ez annyira olasz, hogy muszáj volt visszamennem, de nem volt egyszerű megtalálni, bolyongtam egy csomót, tök jó, hogy van időm bolyongani, bár be kell vallanom, hogy piszkosul hiányoznak a gyerekek napközben.

1 megjegyzés:

  1. haláli, nagyon jól tetted, hogy visszamentél, irtó jó kép, akárhol járunk, én folyton azt nézem, milyenek a teregetési szokások (többek között)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.