kedd, július 02, 2013

"I cannot stop giving in I'm thirty-something"

Szóval na, midlife crisis lesz ez (mármint ez a néha megjelenő spleen): ma vettem egy 55 fölött ajánlott szemránckrémet, nyilván a tudattalanom (vagy a tudatalattim, csak mostanában divat a tudattalanra fogni mindent, szegény tudatalatti) dolgozott, mikor leemeltem a polcról. 

(Buzgó kommentelők ne fáradjatok azzal, hogy kioktattok, hogy melyik melyik és hogy micsoda ostoba alak vagyok: valóban nem tudom mi a különbség és most kedvem sincs megnézni, igen, csak hülyeségeket akartam beszélni kicsit, viszlát.)




a kedves, barátságos és semmiképpen sem arrogáns kommentelők viszont nyugodtan elmagyarázhatják, mert amikor nem vagyok fáradt, akkor érdekel ez a dolog

15 megjegyzés:

  1. A ketto ugyanaz. :) A tudatalatti tudattalan.

    VálaszTörlés
  2. Ha harmincvalamennyi vagy, és 55 fölöttieknek való krémet veszel, a tudatalattid azt üzeni, hogy kb 20 évet akarsz fiatalodni :-) Ennyi.

    VálaszTörlés
  3. Egyszer sikerült megmosnom egy fekete flakonos Schaumaval a hajam, mint később kiderült az anyósomé volt és az ősz hajszálakat kiemelte, ezüstösre festette (hogy abban mi a jó... na mindegy)
    Nem volt a választásban sem tudatalatti, sem természetfeletti, sem ezotéria; egyszerűen abba akadt bele a szemem a polcon.

    Ezzel úgy gondolom hogy csak azt akartam mondani hogy no para... vagy az is lehet hogy nem azt :)

    VálaszTörlés
  4. na jó, most már bevallom: csak vicceltem. egy kicsit sem fontos,hogy miért vettem, nyilván véletlenül (én még hiszek az ilyesmiben, bár asszem én vagyok az utolsó;))

    VálaszTörlés
  5. Krisztinca: isten ments, hogy újra 18 éves legyek, inkább a halál, komolyan.

    VálaszTörlés
  6. Vannak buzgó kommentelőid? :-)

    VálaszTörlés
  7. akad. és van egy, aki úgy tűnik kifejezetten szeret lehülyézni.

    VálaszTörlés
  8. (mondjuk én nem csodálkozom, az ilyenek mindig szerettek engem)

    VálaszTörlés
  9. Micsoda kincseket moderálhatsz! :-) Csinálj belőlük új posztot DD ! Nekem egyszer azt írták, olyan hülye vagyok hogy rám lehet támaszkodni! Nekem tetszik :-)

    VálaszTörlés
  10. nem moderáltam semmit, kiraktam a lehülyézést meg az arrogánskodást is, csak nem figyeltél, de most nem keresem vissza, hogy hol volt (valahol Angelina Jolie melleinél). amúgy meg nincs semmi izgalom, de úgyis tudom, hogy előbb-utóbb megjelennek páran, akik egyszerűen ki nem állhatnak és akkor azok szeretnek mindenfélét mondani.
    az anyám mindig azt mondta rám, hogy megosztó személyiség vagyok: vagy nagyon utál valaki, vagy nagyon szeret, hát van benne valami.

    VálaszTörlés
  11. Szelektív az olvasásom biztos :-)

    VálaszTörlés
  12. elvileg több/erősebb a hatóanyag az idősebbeknek kiírt termékekben. gyakorlatilag tök mindegy, milyen krémet kensz oda, mert genetika, napoztatás és agyonsminkelés függvénye a szemkörnyéki ráncosodás. meg persze hidratálásé (főleg bentről).

    VálaszTörlés
  13. Én sem szeretnék 18 lenni, naneeee, csak ÚGY KINÉZNI... s.ggig érő hosszú, hullámos hajam volt, 0 ősz hajszál, babaarc, 55 kiló és feszes tásty. :)

    VálaszTörlés
  14. A: tehát semmit nem ér a csodakrémem? ej, szomorú vagyok;)
    Krisztinca: fene tudja, úgy látszik elégedett vagyok, de én még a 18 éves kori külsőm után sem vágyakozom, jó, hát jópár kilót odaadnék, de a hajam pl gyorsan nő (bár már nem akarom megnöveszteni), az arcom annyit nem változott (de, biztos ráncosabb a bőröm, meg kevésbé hamvas, de ez annyira nem ráz meg), a seggem meg mindig nagy volt;). nekem a tízenévek vége, meg végig a húszasok a rémálom kapcsolatokról szóltak, szóval tényleg, köszönöm, de nem.:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.