péntek, január 18, 2013

az igazság fáj (?)

Engem ugyan teljesen hidegen hagynak a sport-és doppingügyek, de azt elég mókásnak találom, amikor évtizedekig mondogatják, hogy valaki(k) doppingol(nak), aztán amikor ez a valaki beismeri, hogy igen, tényleg, hogyne, akkor felháborodva még jobban ordítanak, pedig csak bejött a feltételezésük...sosem értettem az ilyet. 
Ha a megérzéseim bejönnek vagy a helyzetmegítélő képességem  jól működik, akkor általában csak rezignáltan tudomásul veszem, hogy (már megint) igazam volt, de sosem szoktam még jobban felhúzni magam, ha kiderül az igazság, amit eleve feltételeztem. 
Gondolom ez az embereknél az igazság és őszinteség hárításának valamiféle megnyilvánulása, mondjuk azt tudjuk régóta, hogy ezekkel a legtöbben hadilábon állnak.




PS.: És most ezt attól teljesen függetlenül mondom, hogy ez a fickó mennyire korrupt, meg hogy eddig hazudott, meg egyesek szerint ez is csak valami ravasz kommunikációs fogás, blablabla. Igazából csak ürügyet keresek arra, hogy álmélkodjak az emberi furcsaságokon, ez az, jól mondjátok, így van.