hétfő, január 28, 2013

blogger (meg nyavalygás) megint

A blogverseny kapcsán azon gondolkodtam, hogy ezt a blogot egybe kell elolvasni, az elejétől a végéig, mert úgy igazán tanulságos: pár évig azon nyavalyogtam, hogy miért vagyok egyedül és miért nincs nekem senkim, akit szerethetnék, pár éve meg azon nyavalygok, hogy istenem miért nem lehetek legalább öt percig egyedül, miért nem ülhetek úgy a vécén, hogy nem ül az ölemben két gyerek - Marci azért ezzel nem próbálkozik -, meg néha-néha a macska...tudom, tudom, ezt már mondtam, nem baj, megfigyeltem már rég, hogy úgyse figyeltek, kell az ismétlés. 







PS.: December 8-a óta beteg vagyok és csúnyán: otthon három hetet végigköhögtem, aztán visszajöttünk és egy nap múlva kezdődött egy csúnya náthám. Tegnap a nátha már elmúlni látszott, amikor hirtelen úgy elkezdett fájni a torkom, hogy most alig tudok nyelni. 
Az immunrendszerem tragikus állapotban lehet, háromra kezdjetek sajnálni.

Btw betegség: a következő derült ki a gyerekorvosnál: Marcika (aki azelőtt remek alvó volt, most viszont komédia az egész alvása, kábé öt perc egész éjjel és a folyamatos sírdogálásával mindig felébreszti Lénát, akinek viszont légószirénához hasonló sírása van és minden alkalmat megragad, hogy riadóztasson minket, ő mondjuk úgy három percet alszik mostanság) nemcsak meg van fázva, de valószínűleg a torka is fáj, állatira köhög, nagyon ronda kötőhártya-gyulladása van, plusz jönnek valami fogai, illetve rémisztően durva szeparációs szorongás gyötri, PLUSZ retteg az eső hangjától - egyfolytában esik, természetesen -, komolyan mondom, elképesztő kombó. Léna ugyanez, csak fogak nélkül.
Szerintetek meddig fogjuk még bírni? Lehet fogadásokat kötni.