csütörtök, április 26, 2007

fásult vs felszabadult

Életemben először veszek részt olyan kapcsolatban, ami csak a szexre épül és életemben először érzem azt, hogy a dolog nem kavar fel és kicsit sem fáj.
Olyan az egész mint baromi jókat enni vagy inni vagy táncolni. Szívesen emlékszem vissza rá, élvezem is, de az egésznek nincs különösebb jelentősége.
Az aggasztó inkább az, hogy nem tudom eldönteni, hogy ez a tőlem szokatlan és kiegyensúlyozottnak tűnő hozzáállás fásult közönyből vagy épp ellenkezőleg, valami számomra egészen újszerű felszabadultságból fakad-e...

9 megjegyzés:

  1. Ó, basszus, én egész eddig erre vágytam. Reménykeltő, hogy tényleg létezik, és nem csak az exeimmel kivitelezhető. Egyszer két hétig működött, de aztán válaszút elé állítottak. Az állandó szexet választottam - kapcsolat formájában.

    VálaszTörlés
  2. háthát...csak az a baj, hogy valamelyik fél azért sérül egy ilyenben, nem?

    VálaszTörlés
  3. Tudom, ez a baj vele, ezért csak vágytam rá. Nem értem miért kell beleszeretni valakibe, azért, mert dugtok. Én tudom ezt tartani. Végülis, ebéd után sem zabálsz mindig édességet, nem? Nekem ez uaz.

    VálaszTörlés
  4. a szex is okozhat tévképzeteket...túl sok, a szerelem kelléktárába tartozó mozzanata van.

    VálaszTörlés
  5. "Nem értem miért kell beleszeretni valakibe, azért, mert dugtok. Én tudom ezt tartani. Végülis, ebéd után sem zabálsz mindig édességet, nem?"

    ez jó. idéztelek, a másik blogomban , te emancipunci.

    VálaszTörlés
  6. Hát, nem is annyira emancipáció ez nálam, de annyi a nőies férfi, vagy annyira elnőiesedtek, h lassan már nekem kell vinnem a felcsatolhatót/bogarat ölni/villanykörtét cserélni. Számítógépben már egész jó vagyok :))

    VálaszTörlés
  7. Nem olyan bonyolult ez, az ebéd édességgel együtt jobb, de édesség nélkül is jó, nem?

    VálaszTörlés
  8. jó, hát persze, bár az embernek van némi hiányérzete desszert nélkül, ugye. mondjuk ha halálra zabálja magát, akor úgyis undorodik az édességtől...

    VálaszTörlés
  9. És felesleges éhezni, csak mert nincs desszert...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.