csütörtök, április 12, 2007

lábjegyzet

'dugtam vele mert ott volt' - és hány ilyen van, volt, lesz, édes istenem. szinte az összes. nem az én vágyam, nem is az övé, csak egy lehetőség mindenkinek...hogy elüssük az időt, ha már ilyen ólmos semmittevésben vergődünk.
'Nagyon útálkozhatott az Isten, hogy ilyen csúnya planétát köpött!'
eh. avagy köpni kell.
a fölösleges keféléstől ments meg uram minket.

12 megjegyzés:

  1. dőltbetű -> már megint itt van a szerelem

    VálaszTörlés
  2. hát igen, bár nálam a köpni kell önálló életre kelt és egyéb kontextusban is gyakran alkalmazom. nade ki vagy, tényleg? nem ismerlek, ugye?

    VálaszTörlés
  3. A szex akkor is jó, ha rossz. Ezt ti nem tudjátok? Az érzelem nélküli szex hulla jó lehet, egyébként is ha csak érzelemmel együtt menne a dolog, kihalt volna az emberiség. Hajrá szexisták!

    VálaszTörlés
  4. A planéta pedig főleg attól elviselhető, sőt jó hely, hogy van szex. Isten legnagyobb ajándéka ez.

    VálaszTörlés
  5. Ezennel bejelentem, hogy a legnagyobb orgazmusokat olyan nővel éltem át, akihez nem fűzött komoly érzelem! Na most szörnyűlködjetek!

    VálaszTörlés
  6. csak szólok: a szexizmus valamelyik nem pozitív/negatív megkülönböztetése, nem a szexmánia. amúgy meg persze, a szex jó dolog és lehet érzelmek nélkül is jókat dugni, de ettől függetlenül érzelmekkel és nem válogatás nélkül sokkal élvezetesebb a dolog, úgyhogy ezennel bejelentem, hogy a legnagyobb orgazmusokat olyan férfiakkal éltem át, akikhez komoly érzelem fűzött. na most meg ti szörnyülködjetek.

    VálaszTörlés
  7. az emberiség kihalásának pedig már épp ideje volna...

    VálaszTörlés
  8. De olyan jó és érdekes az élet, nem? Hadd élvezze más is.

    VálaszTörlés
  9. kurvára nem az. (nem én vagyok aki azt írta, hogy nem én vagyok mindkét névtelen, mert az egyik én vagyok, de a másik nem, vagyis már nem emlékszem pontosan, már arra sem, amit az előbb írtam, csak valamiért nem került fel, szóval ezentúl én leszek "ion")

    VálaszTörlés
  10. Nincs ilyen, hogy fölösleges kefélés.

    VálaszTörlés
  11. jaj, dehogy nincs. tán még szűz vagy? (jóvan, buta tréfa volt, dehát...)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.