vasárnap, április 15, 2007

szájkó 1.

Az elmémnek vajon milyen fokú torzulását jelzi, hogy a macska az én elváltoztatott hangomon beszél saját magához és olyanokat mond, hogy 'Jaj, de szép csíkos vagyok'?

13 megjegyzés:

  1. egy vigyorgást jelent a részemről. milyen torzulást jelent, hogy ez tetszik?

    VálaszTörlés
  2. macskává lényegülve már jól megy önnön szépséged dicsőítése :D

    VálaszTörlés
  3. igen és hát végső soron ez a vágyott állapot (lásd a "vágy, hogy macska lehessek" című blogbejegyzést)

    VálaszTörlés
  4. tényleg, erre már nem is emlékeztem... nagy nyomás alatt mondjuk én is rendszeresen luca akartam lenni. (sóvár pillantásaimra ilyenkor megvetőekkel válaszolt, majd folytatta a tévénézést, vagy a segge nyalását)

    VálaszTörlés
  5. :DDDD
    ez jó. bizony, nagyon szoktam irigyelni fannit amikor hétfőn reggel hatkor unottan visszaalszik, vagy a takarón heverészve fél szemmel és fitymáló arckifejezéssel nézi, ahogy vakon tapogatózom a lakásban.
    szegény lucát mosmár nem irigyelheted annyira...hogy van?

    VálaszTörlés
  6. ilyen kemény, szaruszerű tapintású lett az alhasa (bevállaltam a fogdosást), amúgy meg tök sovány. igazán kaphatna egyvérzést, vagy szívinfarktust, hogy ne kelljen ezt végignézni... viszont mivel egész életében az empátia teljes hiánya jellemezte, erre a kis időre már aligha fog megváltozni.

    VálaszTörlés
  7. Én ezen nem csodálkozom.

    VálaszTörlés
  8. szegény luca, ez szörnyű. mielőtt az előző macskám, fülöp meghalt, egy kurva nagy karmolással végighasította a tenyeremet búcsúzóul...

    VálaszTörlés
  9. Én meg ezen nem csodálkozom.

    VálaszTörlés
  10. min nem csodálkozol? hogy a macska megkarmolt?

    VálaszTörlés
  11. a kandúrok már csak ilyenek...de ha arra célzol, hogy förtelmes jellemem váltota ki az agressziót a macskából, hát ki kell ábrándítsalak...fülöp őrült volt egész életében:D

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.