szerda, április 11, 2007

Blogos sirámok

Tulajdonképpen kéne egy titkos blog, vagy egy kézzel írt napló (micsoda ósdi gondolat, uramisten...)
A harmadik naplóm lenne, ha jobban meggondolom...itt már túlságosan kontrollálom amit mondok, már túlságosan is az olvasók szórakoztatására irányul az egész és egyre kevésbé merek őszinte lenni, pedig annak idején önmagam leleplezése miatt kezdtem írni. Tényleg nagyon jó az írás, bár eleinte sokat ártott ahogy túrtam az emlékeim között, teljesen összezavart, megbolondultam tőle szinte - pedig már akkor is erősen cenzúráztam magam, bizonyos dolgokat gondolni sem merek, nemhogy leírni, tehát már eleve csaló vagyok... - de aztán egészen letisztult a blogolás és jól tudtam használni sokáig.
Most viszont kezd ingyen cirkusz lenni belőle, ahol én vagyok a táncoló medve...persze ez egy ripacsnak egészen tetszetős szerep, ugye gg?

6 megjegyzés:

  1. nono, lehet itt meghasonlani, de ha jól emlékszem, te voltál, aki elkezdte ezt az árnyékos kis zugot is vehemensen exponálni.

    a medvés hasonlattal meg értem, hogy valami nagyon erőset akartál, de amennyire egy medve más kényszerből táncol, mint csonka pici, annyira nem is jó ide.

    VálaszTörlés
  2. nagyon erőset akartam, oh yeah...ennyire azér már mégsem veszem komolyan magam, nohát.
    annyiban hasonlítok egy ideje a medvére, hogy most már ti rángattok, nem én vonaglok szánalmas csonka piciként...nem hibáztatok senkit amiért olvas, ez a cél nyilván...ugyanakkor nagyon nehéz menedzselnem ellentmondásos személyiségemet: introvertált ripacsként élni nem egyszerű...

    VálaszTörlés
  3. Ez csak azt mutatja, hogy arany szíved van. Még ha ez tsokszor titkolod is.

    VálaszTörlés
  4. ezt nem értem. ez hogy függ össze a szívemmel?

    VálaszTörlés
  5. Hát hogy kíméled az érzékenységünket, meg a lelkünket...de mondhatsz bármit, mert mint tudod, én szeretem, ha fáj

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.