csütörtök, január 05, 2012

(s)iker vol.93287176

Mindig megsértődöm, mikor valaki valamelyik babát favorizálja, mer mi az, hogy Marcika aranyosabb? Nemár, hogy Léna okosabb, hát hiszen Marcika is mindent tud, meg ilyenek.
Általában Marcika a liebling, szerintem azért, mert olyan iszonyú huncut mosolya, meg kis szívtipró feje van (ha fehér inget adok rá, akkor egyszemélyes fiúzenekarrá alakul, annyira dögös), pedig Léna is valami hihetetlen cuki, egyrészt nagyon szép, másrészt meg folyamatosan flörtöl az emberrel, szégyenlősen mosolyog, újabban a szoknyáját huzigálja zavart, aranyos kis mosollyal, meg folyton mindenre mutogat, olyan, mint egy közlekedési rendőr.

3 megjegyzés:

  1. szerintem a léna sokkal cukibb (csak hogy bosszantsalak, bár mint tudjuk nagyon kislány párti vagyok)-enikő

    VálaszTörlés
  2. Léna állati édes, meg nagyon szép, ettől az ember már önmagában is folyton nyomorgatni akarja a kis testét, na de ha látnád, ahogy Marcika hunyorog (megtanítottam neki, hogy kell gonoszul nézni, iszonyú viccesen csinálja), meg hallanád, ahogy nevet, mikor csiklandozom! mindketten elviselhetetlenül aranyosak, az az igazság.

    jaj, Enikő, akartam neked mondani, hogy ha véletlenül gyereket szülnél (tudom, hogy nem akarsz, csak mittomén, én se akartam, aztán tessék:)) és fiú lenne, akkor ne nevelj belőle kislányt, mer sorozatgyilkos lesz, ha felnő...igen, úgy érzem, ezt muszáj volt elmondanom:D

    VálaszTörlés
  3. igen, ez már az én fejemben is megfordult, amikor olvastam a sorozatgyilkosos bejegyzésedet :D
    (természetesen csak teoretikusan, hiszen eszem ágában sincs szülni, s ebben én tényleg nem változom)-enikő

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.