péntek, június 01, 2007

csajos

A manapság divatos büdös kurva-imidzs annyira szánalmas - bár sajnos az én esetemben jóval több köze van az igazsághoz, mint a szempillarebegtetős szépelgésnek -, nem is értem miért hiszik a nők, hogy ettől lesznek erősek. (De, de, nagyon is értem.)
Én a magam részéről a fél karomat odaadnám azért a hülye, ártatlan kislányért aki 25 évesen voltam.

30 megjegyzés:

  1. Megoldás lehet a horatiusi arany középút, vagy pedig váltogatni kell a kétféle szerepet, és igen, néha...hagyjuk.

    VálaszTörlés
  2. néha mi? néha nem baj ha az ember büdös kurva? vagy ha szűzlány?
    na, mondd szépen.

    VálaszTörlés
  3. Mindkettő jó a maga helyén, de néha, ritkán persze az is kell, hogy az embernek e lelkét vagy milyét ápolják, főleg, amikor bizonyos jeles évfordulók szentimentális hangulatba hozzák az embert. Na, ez elég zavaros, mindegy.

    VálaszTörlés
  4. Mert 25 év az mégis csak 25 év.

    VálaszTörlés
  5. Jól van na, ne ijedj meg, hamar elmúlik ez, nem izélek sokat ezzel a szentimentális szarral.

    VálaszTörlés
  6. ó igen, az ember lelke...igyekszem keveset gondolni rá. néha el is felejtem, hogy milyen kellemetlenek a lelki fájdalmak...a nosztalgia például kifejezetten fáj.

    VálaszTörlés
  7. Alapvetően fontos dolgok történtek abban a négy évben, egy csomó minden ott alakult ki. Hosszú, bonyolult ügy ez.

    VálaszTörlés
  8. hát igen, van az úgy, mondjuk nekem nem ilyen fontos pont a gimnázium, az egyetemre és a főiskolára visszagondolni sokkal fájdalmasabb, az én életemben akkor történtek a nagy dolgok.

    VálaszTörlés
  9. Akkor nagyon intenzív lelki életet éltem, mindenféle józsef Attilás kesergéssel, ma pedig intenzív testi életet élek. Hogy ez jelent-e valamit, nem tudom. De ez normális jelenség lehet, a szentimentalizmus nagyrészt elszállt.

    VálaszTörlés
  10. a gimnzáiumban én voltam "a furcsa bolond", aki folyton vitatkozik mindenkivel,aki egyfolytában olvas, aki különös lényekkel barátkozik és biztos drogos (nem voltam az, alkoholt is vagy 20 éves korom körül ittam először) amúgy meg már elsőben volt életreszóló kapcsolatom, később eljegyzés meg ilyen nyalánkságok, szóval nekem már akkor is volt minden (bár az első kapcsolatomban végig szűz voltam, hehe).
    de a nagyon nagy dolgok - nagy szerelem, nagy megőrülések, törvényen kívüli kapcsolatok - később történtek.

    VálaszTörlés
  11. pedig a pasiismerőseimnek totál nem jön be a büdöskurva imidzs, már 16 évesen sem, nem tom, akkor mi a sz..nak kell... bár, én sem vok kelendő, pedig távol áll tőlem ez is, meg az ártatlanság sem jellemző rám. 25 évesnek lenni is szar, nem fogom visszasírni, 16-nak kurva jó volt. első szexuális élmények, nagy felfedezések, és kapcsolat, de szép is vt.

    VálaszTörlés
  12. Nálam pedig valamiért a gimnáziumi évek voltak viharosabbak. Még naplót is írtam.

    VálaszTörlés
  13. Meg az első nagy szerelem...az a lány is ott lesz holnap, 4 gyereke van különben.

    VálaszTörlés
  14. én 25 évesen szakítottam végleg Istvánnal, nekem az utána következő időszakkal kezdődött a nagy vadulás. (amit vele csináltam az mondjuk maga volt a téboly:D)
    nemtom, ha férfi lennék, asszem olyan nőbe szeretnék bele, aki egy kurva és egy szűz keveréke.
    jójó, hát én az első versemet hat évesen írtam, gimnázium alatt végig írtam, mondjuk utána is sokáig, a gimnázium nekem szimpla kamaszkor volt, később jött az őrület ami még ma is tart:)

    VálaszTörlés
  15. nekem is negyedikben jött a nagy szerelem, az igaz. meg a zűrök a bátyámmal, na igen, ott már kezdett bedurvulni a történet...

    VálaszTörlés
  16. hogy lehet osztálytársba beleszeretni?

    VálaszTörlés
  17. a szűz és kurva keverékét imádják a pasik, nem értem miért.. talán elalélnak attól, hogy asszik, csak ők ismerik ezt az oldalát, és ők hozták ki belőle. aknavetővel azokat a rohadt szűzribancokat, na, ezt a nőtípust rühellem, egyszer engem is átb..tt egy ilyen, nem is értem, hogyan. ez az egy típusú nő van, aki át tud verni, és tök sokszor haverkodom velük, rémesen ügyesek.

    VálaszTörlés
  18. de nem, nem szűzkurva, az más, én nem ezt a típust értem ez alatt. nem a magakellető izékre gondolok, hanem a pont megfelelő helyzetekben megfelelő módon odaadó nőket. nehéz ezt elmagyarázni. a komplex személyiségeket: olyan "utca rongyait", akik ártatlanul mosolyognak ondóval az arcukon is.

    VálaszTörlés
  19. emmanuelle beart-ra gondolsz? :)

    VálaszTörlés
  20. az olyan hideg nőnek tűnik. nem is tudok olyat hirtelen.

    VálaszTörlés
  21. olyan szar, nem tom, mire gondolsz, nem tok ilyen nőt elképzelni... még agyalok egy kicsit, nem ismerek iylet. osztálytársba beleszeretni frenetikus, sztem azért nincs most pasim, mert nem járok sehová, én mindig azokat csíptem.

    VálaszTörlés
  22. én sose voltam szerelmes osztálytársba, azok olyanok voltak mint a családtagok:D
    én sem tudok ilyen nőt, ha pasi lennék, nyilván a mostani állapotomhoz hasonlóan nem kéne senki, picsába...

    VálaszTörlés
  23. figyi, a jó hajad, ha pasi lennék, dugnálak-ot én írtam? :D :D osztársban pont az a sexy, h fél órája még ..... a kádban, és most együtt ültök órán stb... van benne vmi .... perverz, talán?

    VálaszTörlés
  24. nem úgy volt, hanem "szerintem jó a fejed, ha pasi lennék dugnálak", előtte még azt is mondta, hogy "baszki molly, te szép vagy":), vicces volt, ez egy boxos lány különben, újdonsült barátnő

    VálaszTörlés
  25. hálistennek. persze, biztos megdugnálak, ha pasi lennék, kíváncsiságból, v unalmamban :D bár sztem inkább buzi lennék, a nők nekem túl macerásak. jó lenne, ha nem nőket szednél fel a boxon, baszki. :D

    VálaszTörlés
  26. kíváncsiságból vagy unalmadban? kedves bók:DD.
    hát igen, jó ez a "ha már itt van miért ne"-fíling...próbálkoztam pasikkal is a boxon, de sajnos nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, szóval mostanában csak nőkkel találkozom onnan.

    VálaszTörlés
  27. és hát igen, a buziság...a férfiakkal minden jobb, megőrülnék ha nőkkel kéne járnom. olyan szar ez a "nem szeretem a férfiakat, de sajnos mégis nagyon"-állapot nálam

    VálaszTörlés
  28. te butus, csak nem akartam, h elbízd magad, és utálok olyat mondani, h azért dugnálak meg pasiként, mert szép vagy, okos, és nagyon önálló, plusz érdekes. b... m..., ne, élvzed csak a tömjénezést. megint megnéztem a fiúk a klubbólt, akkor is buzi lennék pasiként, tök jó lehet, olyan jó seggük bír lenni :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.