szombat, június 09, 2007

"Sikíthatok?"*

Döbbenet, hogy minden energiavámpír engem akar.
Ősszel tanítottam abban a förtelmes iskolában amiről írtam régebben sokat (ott mondtam fel nagy hősiesen egy hónap után) és most egy ottani tanítványom - nagyon retardált, nagyon csúnya, nagyon rövidlátó, nagyon kiközösített - az iwiwen leveleket kezdett írogatni nekem, hogyaszongya "Csókolom Tanárnő, írhatok- e a Tanárnőnek levelet, mert engem a Tanárnő nagyon érdekel."
Ez rettenetes, de nincs szívem elhajtani, szerintem még soha életében nem beszélgetett vele senki.





*endgame-nek egy private joke: ezt B. Á. kérdezte azon a fordítás szemináriumon, amin a Tihanyi apátság alapítólevelét(!) kellett angolra fordítanunk. (Ez volt az egyetlen jó poénja két év alatt.)

22 megjegyzés:

  1. vehehe :) de mennyi poént csináltunk már mi belőle, ezért már megérte megszületnie, (spenótmérés a menzán, ku-klux klános vibrátor :D)

    VálaszTörlés
  2. meg tiroli zokniban, kurjongatva rugdalja a cigányokat fehérváron

    VálaszTörlés
  3. mindenképp érdemes volt mmegszületnie, a maga nemében páratlan jelenség...

    VálaszTörlés
  4. ja, a maga neme nekem sosem tisztázott, hogy nő-e, avagy férfi :D (akkor tuti hitleres műpuncija van :D)

    VálaszTörlés
  5. hát igen, szegény, a puttóarcával és a tisztázaatlan nemi hovatartozásával...nem csodálom, hogy fröcsögő fasiszta volt, tényleg.

    VálaszTörlés
  6. az, hogy rusnya és kielégítetlen, nem mentség az ostoba nézeteire. különben tök sokszor elrettent ettől politika-szarságtól az a tény, hogy mennyi rohadtul ostoba ember van. aki oylan beszűkülten hangoztatja nézeteit, és megindokolni sem tudja, hogy őket hallgatva még a saját nézeteimet is megkérdőjelezem, ha esetleg van bármi közös az övékkel. elrettentőek. biztos most épp az abortusz betiltásáért kampányol, míg titokban abban reménykedik, hogy egyszer talán ő is spermaközelbe kerül :).

    VálaszTörlés
  7. szegény, nem is fasiszta volt, egyszerűen mindenkit gyűlölt.
    na, mennem kell keanu reeves-t bámulni, sajnos szerelmes vagyok belé.
    ma egyébként nagy isten voltam, negyven oldalt lenyomtam, azér van ilyen jó kedvem:)

    VálaszTörlés
  8. ügyes vagy, lecserélted jeff bridgest? :D én is nézem, bár barna szem, fujjfujj. obersturmbannführer-függőségem van, de azért dolph lundgren még nem az esetem :D

    VálaszTörlés
  9. én is a szőkéket szeretem (meg a vöröseket, Boris Becker olálá),dehát mit tehetek...jeff bridges-t változatlanul imádom, de ő mostan nincsen a tévében, meg gg megmondta, hogy büdös (azér én is tudtam ezt, különben is gg tőlem tudja ki büdös és ki nem:D).
    ezt a filmet mondjuk már kurvára unom, vagy négyszer láttam...keanu reeves viszont nagyon vonzó a maga nőies lepusztultságával:)

    VálaszTörlés
  10. Endgame, bocs, csak rámutatnék, hogy semmi ellentmondás nincs abban, hogy valaki "spermaközelségre vágyik", ugyanakkor ellenzi az abortuszt.

    VálaszTörlés
  11. Az pedig, hogy valaki más nézeteket hangoztat, mint amit a médiában hirdetnek, és amit ennek a nyomán "közvélemény" is elfogad /meg ti is, itt a kommentekben, blogokban/, nem jelenti, hogy az illető fasiszta, ostoba és beszűkült.

    VálaszTörlés
  12. blogaddikt, nem biztos, hogy érdemes olyasmibe beleszólni, amiről nem tudunk semmit...volt egy csoporttársunk az egyetemen, aki olyan mértékben beteg volt, hogy nem lehetett megmaradni a környezetében mert folyamtosan üvöltve fröcsögött. egyszer például hosszas előadást tartott nekem az undorító, köcsög budapestiekről, máskor a cigányokról üvöltött, aztán a kisebbségi szemináriumon zsidózott, négerezett, az összes tanárunk geci, rohadt, szemét buzeráns volt, az autósokat fel kellett volna akasztani, a gyalogosokat elütni, az összes többi embert pedig feltrancsírozni. mindenki ellenség volt. hát igen, ilyet nem a médiában lehet hallani, hanem a pszichiátria megfigyelőjében. amúgy hagyd már abba a folytonos politizálást, mert lassan téged is orvoshoz viszlek.

    VálaszTörlés
  13. blogaddikt, ha téged hallgatlak, kezdek megingogni az eddig teljesen biztos politikai nézeteimben, az ilyen emberek miatt már az utsó választásokon sem voltam biztos, hogy jó helyre szavaztam, és tényleg azokra az eszmékre, amikben én hiszek, egyszerűen hihetetlen ez a baszató, szaporító szöveg, és sokkal jobban elrettented az embereket a nézeteidtől, mint a te nézeteidet ócsárló valaki.

    VálaszTörlés
  14. egyébként a post elejére rátérve, csak eddig ugye jól elröhögtünk BÁ-n, nekem is vannak ilyen kisfiúim és kislányaim, bizonyára hatlamas tolerancia és anyai ösztönáradat sugárzik belőlem. (ha ezeket sugárzom, megőrülök) tod, régen mndtam, h nem bírtam a macskákat, és meg vtak bolondulva értem, ugyanígy vagyok a gyerekekkel, de amint elkezdik nyomatni ezt az áldozattípus-izét, egyből beléjük esem szánalomból. meglehetősen sokat tudok már mindenki magánéletéről, bár msn-ezni csak eggyel vagyok hajlandó.

    VálaszTörlés
  15. msn-ezel a diákjaiddal? az szerintem nem helyes, muszáj tartani a távolságot, máshogy nem megy.
    hát, én ebbe a szerencsétlen kisfiúba nem fogok beleesni, az egész jelenség úgy ahogy van, iszonyat. szegény, de tényleg.
    én amúgy - a bátyám szerint legalábbis - áldozattípus vagyok, meghát nagyon jól lehet szívni a véremet, mert általában egész jó tanácsokat tudok adni másoknak, ráadásul mindig segítek mindenkinek a bajban.(bár kurva önző vagyok:DD)
    egyébként megsúgom, a macskák mindig azt akarják meghódítani,aki nem szereti őket, ez nem egyedi jelenség.

    VálaszTörlés
  16. az a kölök már nem jár oda, különben nem tenném, nem úgy esek beléjük, jézus, fujj, pedofília. ja, tom, h a macskák levakarhatatlanok, kénytelen az ember szeretni őket.

    VálaszTörlés
  17. nem, a macskák nem levakarhatatlanok, ennél sokkal elegánsabb lények ők. taktikáznak, szerintem elég okosan csinálják sokszor. jó, értem a beléjük esést, de velem az sem szokott előfordulni, hogy valakit nagyon megszeretek, akinek egyfolytában segítenem kell, sőt.

    VálaszTörlés
  18. nem, egyfolytában, dehogy, de azt minek is csinálod? azokkal én nem találkozom, mert geci vagyok és önző. olykor-olykor, meg ha vki nayg bajban van, és tényleg a barátom, vagy nincs senkije, akkor. de az egyoldalú dolgokat nem szeretem.

    VálaszTörlés
  19. én sem szeretem az ilyet, mégis folyton belekeveredem ilyesmikbe. talán túl gyenge vagyok, nem tudom. ha sajnálok valakit, akkor mindig segítek, pedig sokszor érzem, hogy nem kéne. ha nem segítek, akkor utólag bűntudatom van, még akkor is, ha tudom, hogy az illető egy gennyláda.

    VálaszTörlés
  20. különben is, b.á. nem a menzán mérte a spenótót, hanem dachauban:DD

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.