szerda, június 20, 2007

helyzetjelentés

Az azért igen csodálatos, hogy engem nem kirúgnak a munkahelyemről, hanem amikor bemegyek adminisztrációs hibákat kijavítani, akkor az igazgató kedvesen érdeklődik, hogy hogy megy az álláskeresés. Beszarás, de tényleg.
Ha ezt Jack tudná! (Jack amúgy már családtag nálunk, van ugye üvöltős Toncika, aztán kicsi, drága, édes, szerelmetes Fanni, terhelt Molly, meghát újabban multi Jack.)

Különben meg hányinger ez a nap. Mindenki büdös és a nap gonoszul süt.

16 megjegyzés:

  1. mármint eddig szó sem volt róla, hogy nem hosszabítanak, hanem így közölte indirekt mód?

    VálaszTörlés
  2. (tényleg nagyon fos nap ez a mai)

    VálaszTörlés
  3. hát, én csak úgy gondoltam, hogy nem hosszabbítják meg a szerződésem, mert mikor rákérdeztem, akkor baromira sunyított, hogy nem lehet tudni semmit, így-úgy, amúgy. de ez most elég egyértelmű üzenet.
    különben érdekes látnom, hogy egy igazgató ennyire gyáva.

    VálaszTörlés
  4. (és még nincs vége enikő, neked meg különösen;))

    VálaszTörlés
  5. (na, bátoríts még... neked meg még dolgoznod is kell, na örülsz?:D)

    VálaszTörlés
  6. hát ilyet bazmeg... erkölcsi támogatást is ritkán nyújtok itt neked, de ha átutalnám 10 liter benzin árát, nem gyújtanád rá az épületet? egy jobb világ reményében.
    (magadat nem gyújthatod fel - tudom, hogy régi álmod)

    VálaszTörlés
  7. (hogyisvan? kabbeanyád vagy mi?:D)

    VálaszTörlés
  8. (kabbeazanyád... egyébként még azt is szeretem, hogy fogbebazmeg...) -csupa kultúra ez a nap...

    VálaszTörlés
  9. :DDD milyen szépen égne.
    hát, nemtom, igazából elé kéne állni és szépen elmondani az összes csúnyát amit gondolok. de valahogy nem visz rá a lélek az ilyen beszélgetésekre, pedig olyan felszabadító lenne. de aztán leintem magam, hogy nem éri meg, mert annyira kínos lenne mindkettőnknek. meg aztán csak erkölcsi győzelmet arathatok maximum, azt meg minek.

    VálaszTörlés
  10. (de zárójeles a sok csúnyaság. én azt szeretem, mikor úgy szólnak hozzám, hogy annabazmeg, az olyan csupaszív dolog:DD)

    VálaszTörlés
  11. ha már tuti nem akarnék/tudnék oda visszamenni, meg biztos lennék, hogy másképp sem árthat nekem (nem tudom, mennyire belterjes a szakma), akkor mélben fogalmaznám meg a szemrehányásaimat, cc-zve a teljes tanári kart.

    VálaszTörlés
  12. (:D a fogbebazmeg egy ladányi darab emléke, meg a thank you leg, meg a csajkovszkij...na mindegy;))

    VálaszTörlés
  13. szerintem nincs értelme még csak mail-t sem írni. elég ha az ember magában letisztázza, hogy ő is egy seggfej volt.

    VálaszTörlés
  14. hát, nemtom, ha már beszélnék a dologról, akkor szeretnék a szemébe nézni. lehet, hogy megkönnyebbülnék utána. ráadásul kibaszott igazságtalan ez a szerződés nemmeghosszabítás. mindegy, nem akarok erre gondolni, mert a végén idegrohamot kapok, eleget őrjöngtem már ezen.
    a legbosszantóbb az egészben különben az, hogy a világon senkit nem érdekel, hogy jó tanár vagyok-e és úgy rúgnak ki, hogy sosem derül ki, hogyan is végeztem a munkám.

    VálaszTörlés
  15. Szerintem, ha az embert kirúgták, s nincs semmi tétje, akkor a legjobb borítani az asztalt, ezzel megkönnyebbül az ember, és éreztetjük az ilyen igazgató-félékkel, hogy nem vagyunk tök hülyék, és végre valaki szemükbe mondja, hogy viszont ők hülyék. Mindamellett az adott esetben ezt nem célszerű megtenni, mert a történetnek talán mégsincs teljesen vége.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.