vasárnap, június 10, 2007

helyzetjelentés

Na, mostan nagyon büszke vagyok magamra, mer aszonta M, hogy le a kalappal a fordítási sebességem előtt és hogy döbbenetes mennyiséget nyomtam le két nap alatt, szóval egyszerűen isten vagyok. (Ráadásul halálra dicsérte a fickó - mármint akinek fordítunk - a szöveget, hehehe. Ilyeneket mondott, hogy "olvasmányos, lényegretörő, remek". Bizonyára az önelégültségemet hívja Jack Welch job satisfaction-nek...)
Igaz, mingyár vért pisilek a szenvedéstől, de azér csak lenyomok ma is vagy húsz-huszonöt oldalt, bár bevallom fáj az agyam.
Holnaptól viszont gyökeresen megváltozik az életem, ugyanis két macskával kell majd laknom három héten át. Fanni ugye adott, de nem is vele van a baj...Á, nem is akarok erre gondolni, úgyhogy inkább az 'itt és most' borzalmára koncentrálok.

17 megjegyzés:

  1. hajrá!

    péntektől 10 napig én is vigyázok egy kandúrra:)

    VálaszTörlés
  2. de jó neked, csak tíz nap:) én három - azaz három - hétig

    VálaszTörlés
  3. majd aranyosan ugrálnak a fejeden:)

    az a tonkinéz cica, mint múltkor?

    VálaszTörlés
  4. Született egy kismacska, és lehet, hogy befogadjuk. Csak attól félek, megeszi a hörcsögöket. Na még ezen gondolkodom, de a kiscicát ma láttuk, megsimogattuk, és nagyon édi.

    VálaszTörlés
  5. igen, toni az állatka becsületes neve és itt fog óbégatni három hétig (nagyon aranyos azér ám)
    kiscica az király

    VálaszTörlés
  6. és Fanni szereti/elviseli/gyűlöli...?

    VálaszTörlés
  7. végre lesznek panaszkodós-macskás bejegyzéseid. azokat nagyon szeretem, mert olyan, mintha rossz lenne neked, de közben imádod őket.
    légy oly kedves sokat írni róluk.
    ez a toni, ez AZ a toni?
    (már ha érted mire gondolok...)

    VálaszTörlés
  8. igen, AZ a toni:)fanni jóban van vele (meggyőződésem, hogy toni szerelmes belé, de fanni le se szarja, hehehe), jókat verekszenek, szóval fanni élvezi ezeket a vendégségeket, csak én őrülök bele a folytonos óbégatásba meg az állandó puffogásba (ezek a verekedés hangjai:D)
    amúgy szeretem őket nagyon, bár időnként tényleg kurva idegesítőek

    VálaszTörlés
  9. Én attól félek, hogy a kiscica, amikor egyedül van, mindent összerág, bútorokat, tapétát, meg letépi a függönyt.

    VálaszTörlés
  10. hát, ilyeneket csinálnak a cicák bizony, bár fanni mindig tök normális, nyugodt macska volt, eszébe sem jutott rombolni. mázli is kell az állattartáshoz.(ahogy egy gyerekhez is)

    VálaszTörlés
  11. AZ a toni?? nem tudtam, hogy ilyen kozismert, de nem csodalkozom, vegulis o a kornyek legzengobb organumu, legkidolgozottabb izomzatu, leglehengerlobb vonzereju metroszexualis kandurja. ne csodalkozz, ha fanni meg hevesebben pisili majd ossze magat - es a kornyeket - a gyonyorusegtol...

    VálaszTörlés
  12. aviator mintha ismerné a kölcsönmacskát, egyenesen rajong érte.
    tán az övé?

    VálaszTörlés
  13. metroszexuális kandúr:DDDD
    zengő orgánum a lófaszt. idegesítő óbégatás:DDD
    de helyes amúgy nagyon, tök illedelmesen mellettem aludt, nem rajtam és csak egyszer nézett ingerülten mikor megsimogattam. fanni kicsit idegbetegnek látszik mióta nincs egyedül, tegnap pl valamiért kitalálta, hogy fél tőlem.

    VálaszTörlés
  14. csinálj már képeket, légyszíves. :)

    VálaszTörlés
  15. csak a gagyi telefonommal tudok, de oké

    VálaszTörlés
  16. hat igen, mindenki rajongana, eleg csak meglatni valoszinutlenul zold szemet, csillogo bundajat, elegans tartasat, arisztokratikus gesztusait, es akkor meg a belso ertekeit, kifogastalan jellemet nem is taglaltam (borotvaeles logika, csalhatatlan vadaszoszton, kiemelkedo kreativitas, gazdaja iranti huseg, stb.).

    VálaszTörlés
  17. molly, én meg voltam róla győződve, hogy nálad jobban ember nem szerethet macskát.
    ám most alázatosan fejet hajtok e szent őrület előtt...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.