hétfő, június 11, 2007

well

Az egyik tanítványomnak el kellett altatni a kutyáját. Azt mondta, csak nekem meri elmesélni, hogy a kutya kosarát szagolgatja mióta meghalt szegény.

Igazán nagyon örülök, hogy az összes bolond a bizalmába avat.

17 megjegyzés:

  1. És most hadd mondjak én is valami hasonlóképp szörnyűt: lehet, hogy nekem meg a hörcsögömet altatják majd el /egyébként Fönök a neve/, mert mintha kezdene lebénulni. Ez a tanítvány talán nem is bolond.

    VálaszTörlés
  2. ja, nem az altatás miatt bolond, hanem tényleg kicsit az agyára ment a kutya halála: ma például arról próbáltam lebeszélni, hogy kitömesse. fura dolog, hogy egyesek mennyire rosszul viselik a halált. nekem nagyon érdekes tapasztalat volt mikor a macskám hirtelen beteg lett és egy hónap múlva el kellett altatni. sokat tanultam abból. az állatok halála különben nagyon szomorú dolog, de benne van a pakliban.(hát persze hogy)az apám ilyen különben: egyszerűen nem lehet előtte halálról beszélni, képtelen beletörődni, hogy az bizony része az életnek

    VálaszTörlés
  3. Ez bölcs gondolkodás.

    VálaszTörlés
  4. Mármint, amit mondasz.

    VálaszTörlés
  5. Szomorú a hörcsögök élete, mert rövid ideig élnek, és nagyon szerencsétlenek és gyámoltalanok. Kérdés persze, úgy telik-e az ő idejük, mint a mienk?

    VálaszTörlés
  6. Indulok az orvoshoz. Lehet, hogy nem is jön haza többé szegény.

    VálaszTörlés
  7. nagyon nem úgy telik a hörcsögök ideje, mint a mi időnk, ebben egyezzünk meg:D (néhánnyal többet ver a szívük percenként, kicsit más az alváskultúrájuk, többször szarnak, megeszik az utódaikat, és kurvára nem járnak fröccsözni, na.)

    VálaszTörlés
  8. amikor fülöpöt el kellett altatni, akkor döbbenten néztek rám az állatorvosnál, merhogy nem hagytam, hogy az egyetemen altassák el, hanem hazahoztam és itthon halt meg. drága fülöp. olyan kis geci volt:)
    enikő te már megint fröccsözöl?

    VálaszTörlés
  9. hát eddig csak traubit ittam, de azért biztos, ami biztos hoztam fel egy fröccsöt is és mivel elfogyott a traubi, így ráfanyalodtam, viszont nagyon lassan kortyolgatom, hiszen a wc három szinttel lejjebb van és laptoppal mégsenem pisilnék szívesen. jöjjön már valaki és hozzon cigit és mentsen meg a megaláztatástól, ami abból fakad majd, hogy pillanatokon belül bepisilek...

    VálaszTörlés
  10. eddig a sirályban, de aztán jött valami antiglobalizációs, neoanarchista amerikai bácsi (aztán lehet, hogy nem is ilyen) és aztán átpártoltam a sarkba, szóval most itt.

    VálaszTörlés
  11. dehogy...(ejnye, miket feltételez), a bácsi nagyon szőrős, cseppet sem szép apám korabeli férfiember, szószemlehetróla bácsi, na.

    VálaszTörlés
  12. hol szőrös?:DDD
    már úgy értem végülis nem rossz ha néhol szőrös egy pasi

    VálaszTörlés
  13. de ő szerintem mindenhol szőrös, mármint az arca sem látszott ki a szőrből...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.