vasárnap, június 17, 2007

Jack's just busted

Szóval az van - persze ezt már eddig is tudtam, de most épp idegesít, szóval elolvassátok és kész -, hogy a szenyó pederaszta Jack könyve ugyan 350 oldalas, dehát a századik oldal óta már csak ugyanazt ismételgeti kicsit más szavakkal, énnemtom minek ez neki, a hosszabb könyv tekintélyesebbé teszi, vagy karakterre fizetik a bullshitet vagy hogy is van ez?
Amúgy:

Fáj a derekam.
Fáj a szemem.
Fáj az agyam.
Toni ordít.
Megsülök (és spontán égek lassan, ugye).
Megfulladok.
Egyedül vagyok.
Szerencsétlen vagyok.
Nincs kaja.
Meg akarok halni.

Látjátok, tíz lépésben eljutottunk a valódi problémáig, igazán praktikus kis bejegyzés ez itten, Jack igazi pragamatistává tett, kapcsolatunk nem is lehetne gyümölcsözőbb.

41 megjegyzés:

  1. ezt most igazán nem azért írom, hogy bosszantsalak, viszont olyan fincsi fogasfilét ettem most az imént, valami párolt balzsamecetes, szójaszószos, trutyis 3félegomba-cukkini-póréhagyma-paprika-répa zöldségkörettel, hogy most nagyon elégedett vagyok... (de persze sajnál, nagyon)

    VálaszTörlés
  2. hát igen, akit a családja dajkál...na azér igazságos leszek, az anyám itt volt péntek délután, főzött nekem paprikás krumplit és annyit beszélt hozzám, hogy órákig nem tudtam haladni a fordítással:)

    VálaszTörlés
  3. nahát, pénteken meg én éheztem (bár szerelmes is voltam háromszor), sajnál a fene...:D

    VálaszTörlés
  4. de mosmár megint szerencsétlen vagyok:DD

    VálaszTörlés
  5. najó, egy kicsit sajnállak, de csak azért, mert most nekem olyan igazságtalanul jobb, mint neked, hogy lassan szégyenkezni fogok emiatt...:D

    VálaszTörlés
  6. nahát, eddig olyan kis cukorfalatka voltál, oszt tessék, most kimutatod a fogad fehérjét, hát, szomorú vagyok...

    VálaszTörlés
  7. namár, de hiszen molly tudja, hogy enikő teljesen ártatlan, meg hogy igazából nagyon kedves és imádnivaló és hát ne szomorkodj, amikor nem muszáj...

    VálaszTörlés
  8. nem is tudom, most gyanaodni kezdtem, hogy enikő talán nem is olyan ártatlan...

    VálaszTörlés
  9. hát jó, ez esetben nincs mit tenni, a gyanakvás bosszantó dolog és sokszor kegyetlen is, nincs mit tenni ellene, ha egyszer valahol felüti a fejét...

    VálaszTörlés
  10. ez úgy hangzik mintha jack mondta volna:)

    VálaszTörlés
  11. :) na végre, hogy rájöttél, én írtam azt a könyvet, mondtam, hogy pillanatok alatt lefordítom neked...

    VálaszTörlés
  12. ja, hülyeség, biztos van nálad otthon pár eredeti példány, meg hát ugye a kézirat...

    VálaszTörlés
  13. persze... egyébként jack is én vagyok, csodálom, hogy eddig meg sem forult a fejedben... (mecsoda hasonlatosság: az arcszerkezet, a mosoly, a tekintet...)

    VálaszTörlés
  14. jack, akkor most elmondanám, hogy az a szerencséd velem, hogy sokkal jobban írok mint te:)egyébként tényleg, most hogy mondod, tök úgy nézel ki mint ez a szörnyű pederaszta:DDD örülök, hogy megismerkedtünk, komolyan.

    VálaszTörlés
  15. hát cicám, az lehet, hogy jobban írsz, mint én, de hogy én egy valag pénzért csinálom mindezt, az biztos...

    VálaszTörlés
  16. :D (anya éppen telefonál, úgy kábé egy órája és megállás nélkül beszél, így lehet, hogy valami hangpostára...)

    VálaszTörlés
  17. az anyád megállás nélkül beszél egy hangpostára egy órája (sipító hangon, tegyük hozzá)? kérlek ne szaporodj, nem minden gént jó örökíteni:DDD

    VálaszTörlés
  18. :D nahát, mekkora szája lett itt valakinek. (csak emlékeztetés képpen, anya sipító hangja szerzett tulajdonság, nem öröklött) amúgy szerintem csak hozzájárulnék a világ jobbá (lsd.:szebbé, értelmesebbé, lelkileg gazdagabbá, stb.) tételéhez, ha szaporodnék, viszont semmi érdek nem fűz hozzá...

    VálaszTörlés
  19. akkor mégiscsak szaporodnod kell, nincs mese:) ennyi jó tulajdonság, húha. én asszem csak ahhoz járulnék hozzá szaporodásom esetén, hogy pár bolonddal több legyen a világon:)

    VálaszTörlés
  20. ez esetben neked kellene szaporodnod, talán még magyarázkodnod sem kell utólag, hogy miért, mert nem lesz ilyen kérdés...;)

    VálaszTörlés
  21. de én felelősnek érzem magam a világért, így óvom-védem környezetemet magamtól és esetleges utódaimtól:)

    VálaszTörlés
  22. ohóó, így hát a felelősségtudat mindkettőnkben tobzódik, én a potenciális utódaimat óvom, így meg sem szülöm, te pedig a világot, így te sem szülsz... (végülis maradjon mindenki ott, ahol eddig is volt, na:D)

    VálaszTörlés
  23. születlenek vagyunk...(nem tehetek róla, hogy ennyire jó a humorom)

    VálaszTörlés
  24. :D születlenek... (anyám, nem bírom felfogni ezt a szót...:D)

    VálaszTörlés
  25. There is one solution...You /and everyone/ have to devote your life to something valuable. Believe me, there is no other solution. Like jesus Christ said: If you lost your life, you would win it.

    VálaszTörlés
  26. What are people devoted to? For example, there are people, who help disabled, the homeless, poor children, others are devoted to family, children, a nation, a religion, or freedom. I don't know you way, your path. You have to find it, but is shouldn't be only yourself.

    VálaszTörlés
  27. Yoda, csak méltatlanul kivágták a filmből

    VálaszTörlés
  28. hát igen, így egy kissé patetikus, pedig Yoda jó fej volt, a jobbik fajta buddhista szöveget nyomta:)

    VálaszTörlés
  29. Don't care about my mistakes. These may be slips of the tongue...It doesn' matter. Looak at my beliefs, what I said. The point of it is: the life has to be devoted to something valuable, not only to ourselvs, although modern liberalism teaches this.

    VálaszTörlés
  30. And you know about nothing about the real human suffering. I see this here, where I live.

    VálaszTörlés
  31. Sajnos igen, nagyobb súlya van, jobban elhiszik, ha valami angolul van, olyan ez, mint a latin a középkorban, amit latinul mondtak, nem illett megkérdőjelezni sem.

    VálaszTörlés
  32. ez tévedés, az idegen nyelv pont eltávolít, mert igazi súlya a szavaknak csak az anyanyelvünkön van, meg tán akkor, ha szinte tökéletesen beszélünk egy nyelvet.

    VálaszTörlés
  33. magyarul sem értjük egymást, a szavak mást jelentenek, az angolnál ilyen gond nincs, s ezt beszélik a sikeres emberek is mind, meg az arisztokrácia nemzetközi nyelve is ez.

    VálaszTörlés
  34. miért ne jelentenének mást a szavak angolul is? ha kiterjesztjük az elméletedet, akkor semmilyen nyelven nem értjük egymást (ez így is van), egyébként meg tessék tanulmányozni a pragmatikát, nagyon érdekes dolog.

    VálaszTörlés
  35. Azért, mert nem az anyanyelvünk, s a mellékes meg hangulati jelentéseket nem tudjuk. Az angol anyanyelvűeknek persze ugyanígy bajuk van egymás megértésével, mert széttöredezett a társadalom, és mások a kulturális és egyéb, erkölcsi, nevelési meg mindenféle alapok. /Csehov már tudta ezt./ De csak figyeld meg, hogy kevéssé mernek vitatkozni egyesek, ha a "nagyok" nyelvén szólok, ami logikus is.

    VálaszTörlés
  36. én mondjuk nem azért nem mertem, mert angol, hanem mert ezt a fajta yodás bölcselkedést roppant fárasztó észérvekkel támadni
    angolul irkálni egy magyar blogba pedig inkább nevetséges, mint arisztokratikus, vagy ami még jobb: "sikerességet" sugalló :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.